fbpx

Boost +

Kuurbehandeling bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

De kuurbehandeling bestaat uit 8 behandelingen

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende vier weken, met daarna een rustpauze van twee weken (de massage werkt in deze twee weken nog door). Hierna weer vier weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

  • Reinigen
  • Peeling
  • Bindweefselmassage met actieve werkstoffen
  • Dag/nacht verzorging

Impressie

Werking en effecten

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huid doorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

De bindweefselmassage is niet voor iedereen geschikt, voor aanvang van de afspraak wordt er een uitgebreid intake afgenomen om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen

Reserveer nu online en ontvang 10% korting op een huidverzorgingsproduct!

Open chat