Wat zou je willen vinden?

OMDAT JIJ ALLEEN HET ALLERBESTE VERDIEND

Body treatment

Waan jezelf even naar een tropisch oord, met je voeten in het zand en een cocktail in je hand. Niet letterlijk natuurlijk maar droom lekker weg tijdens de heerlijke body treatments. Met heerlijk geurende oliën en warme doeken zorgen wij ervoor dat je de rust weer terug krijgt in je drukke leven. Tijdens de massages wordt de druk van de massagegrepen aangepast aan jouw wensen en met extra focus op aanwezige spierknopen.

Ontspanningsmassage

De body treatments worden uitgevoerd met ontspannende massagegrepen. Op sommige plaatsen kunnen wij iets dieper inwerken op de spieren. Echter geven wij geen sportmassages. Hiervoor kunnen wij je doorverwijzen naar onze collega Anja Engel – acupuncturist en sportmasseusse.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage: Onze huid bestaat uit verschillende lagen. Door meerdere omstandigheden kunnen deze lagen aan elkaar gaan kleven. Een voorbeeld hiervan is cellulite, de welbekende sinaasappelhuid.
Met de bindweefselmassage zorgen we voor een betere doorbloeding zodat alle voedingsstoffen beter op hun plek kunnen komen en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

De Bindweefselmassage kan uitgevoerd worden op de benen, billen en de buik. Een klein extra voordeel is het verstrakken van de huid waardoor de omvang in centimeters af kan nemen! (Niet geschikt als afslankmethode)

Voordelen van de behandelingen

Bevordert bloed circulatie
Energie verhogend
Stress verlagend
Voorkomt vochtophoping

Prijzen

Bindweefsel lichaam
30 / 60 min
€37.50 / €67.50

Intensieve massage voor het verstrakken en verbeteren van de huid. Mogelijk op de benen, billen en buik

Lichaamsmassage
60 min
€75.-
Rugmassage
30 min
€37.50
Hot Stone massage
30 min
€37.50