Wat zou je willen vinden?

GENIET, VERFRIS & ONTSPAN

Gezichtsbehandelingen

Gun jezelf even een moment voor jezelf EN je huid. Of je nu even lekker wilt ontspannen of een grondige reiniging, met een gezichtsbehandeling krijg je het allemaal. Met de producten afgestemd op jouw huidtype en huidwens kan je even helemaal wegdromen in de heerlijke wellnessbank.

Behandelingen

Fris: Geef je huid een snelle oppepper met een reiniging, peeling en verzorgende dagcreme. Ideaal voor de wat jongere dames en heren of als je even weinig tijd hebt maar wel aandacht voor je huid wilt.

Zuiver: Reinigende gezichtsbehandeling waarbij het masker wordt ingemasseerd. De nadruk bij deze behandeling ligt op de reiniging van de huid.

Rust: Ontspannende gezichtsbehandeling met aandacht voor je huid. Met een uitgebreide reiniging en heerlijke massage ben je even helemaal weg in dromenland. En als kers op de taart masseren we je handen tijdens het intrekken van het masker. Dubbel genieten!

Ultiem: Zoals de naam het al doet vermoeden.. Ultiem genieten! Met een speciale treatment kit welke helemaal aangepast is op jouw huidwensen en voorzien is van de hoogste werkstofconcentraties, is elke behandeling weer anders.

Rust samen: Want alleen is ook maar alleen, dus waarom niet lekker samen naar de schoonheidsspecialiste!

Upgrade

Alle gezichtsbehandelingen zijn verder uit te breiden met een upgrade, kijk hiervoor in het reserveringsmenu onder het kopje ‘Upgrade je behandeling’

Voordelen van de behandelingen

Reinigt de huid
Bloed circulatie
Detox
Zachte huid

Prijzen

Ultiem
75 min
€90,-

Luxe gezichtsbehandeling met een hoog geconcentreerde treatment set aangepast op jouw huidtype

Rust
60 min
€75,-

Ontspannende gezichtsbehandeling met aandacht voor je huid

Rust samen
90 min
€130.-

Duo gezichtsbehandeling voor totale ontspanning

Zuiver
45 min
€60,-

Reinigende gezichtsbehandeling waarbij het masker wordt ingemasseerd

Fris
30 min
€45.-

Geef je huid een snelle oppepper met een reiniging, peeling en verzorgende dagcrème