Wat zou je willen vinden?

GEEF JE VOETEN WAT ZE VERDIENEN

Pedicure

Mooi, verzorgende voeten! Met een pedicure is het mogelijk. Of je nu last hebt van zere voeten, likdoorns, veel eelt, kloven of je wilt weer zijdezachte voeten, alles is mogelijk!
Wil je ook langdurig gelakte nagels? Met de Shellac behandeling ben je zeker 2 weken gegarandeerd van prachtige nagels in een kleur naar keuze.

Pedicure

Zijdezachte voeten, met een pedicure zorgen wij ervoor dat alles onder handen wordt genomen. Nagels brengen wij weer in topconditie. En heb je last van ongemakken zoals een ingegroeide teennagel of een likdoorn? Professioneel nemen wij deze onder handen. Als afsluiter brengen wij nog een verzorgende en voedende voetencrème aan.

Pedicure +

Een combinatie van een basis pedicure en een cosmetische pedicure. Beginnend met een heerlijk warm voetenbad, gevolgd door een voetenscrub voor een zachte frisse huid. Ook tijdens de Pedicure + worden alle ongemakken verwijderd zoals een ingegroeide teennagel, likdoorn of overmatig eelt. Na afloop worden ook je nagels gelakt zodat jij weer stralende voeten hebt!

Voordelen van de behandelingen

Voeten weer eeltvrij
Voorkomt infecties
Voor pijnloze voeten
Verbetert nagelconditie

Prijzen

Pedicure +
60 min
€55,-

Uitgebreidde pedicure incl. voetenbad, scrub, massage en lakken van de nagels

Pedicure
40 min
€42,50

Basis pedicure

Shellac + pedicure
75 min
€65,-

Langdurig mooi gelakte teennagels i.c.m. basis pedicure

Shellac
45 min
€37.50

Langdurig mooi gelakte nagels! Mogelijk op de handen of voeten

Shellac verwijderen
20 min
€12.50

Alleen voor shellac welke door ons is aangebracht