Wat zou je willen vinden?

Vind hier je oplossing

Niemand hoeft zich onzeker te voelen over zijn/haar huid. Wij snappen dat het soms vervelend kan zijn maar.. Wij kunnen je helpen!
Met doelgerichte behandelingen aangepast op jouw huidwensen zorgen we ervoor dat je huid weer gaat stralen en daardoor jij ook!

Huidproblemen

Huidproblemen ontstaan, dit betekent dat het er niet van de een op de andere dag zit. Dit is een proces wat zich ontwikkelt in jouw lichaam. Oplossen/verminderen is dus ook een proces.

In de salon kunnen we je huid net dat beetje extra geven maar jouw thuis routine is net zo belangrijk! Dit vraagt dan ook zeker een stukje commitment van jou. Alleen als wij beiden onze uiterste best doen kunnen wij dit bereiken.

De behandelingen worden in veel gevallen in kuurverband gegeven. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van jouw wensen & behoeften. Dit zullen wij bespreken tijdens een uitvoerig intake gesprek.

Klapp Cosmetics

Wij werken met de hoogwaardige producten van Klapp Cosmetics, een pionier binnen de cosmetica branche. Door de voortdurende ontwikkelingen zijn alle producten en behandelingen altijd up to date. Omdat jouw huid alleen het allerbeste verdiend!
De producten van Klapp Cosmetics bevatten hoge concentraties aan werkstoffen, alleen met deze percentages kunnen wij je huid verbeteren in plaats van je huid alleen maar verzorgen.

Benieuwd wat Klapp Cosmetics voor jou kan doen? Neem dan ook eens een kijkje in de webshop (link webshop)
Je bent wel gewaarschuwd: de ruime keuze kan je omver blazen