Wat zou je willen vinden?

Vind hier je oplossing voor

Pigment

Pigment

Ons mooie bruine kleurtje hebben wij te danken aan ons pigment. Dit wordt aangemaakt in de diepere huidlagen door je ‘Melanocyten’. Deze hebben een beschermende werking voor je huid. Hoe donkerder je huid, hoe beter je beschermt bent tegen UV straling. 

Eigenlijk werkt pigment dus als een soort paraplu voor je huidcel, deze beschermt het DNA wat in je huidcel zit zodat jij een mooie gezonde huid behoud. Maar soms zijn onze ‘Melanocyten’ overactief. Er zijn verschillende factoren die hier invloed op hebben:

Hormonaal: Onder invloed van hormonen is het mogelijk dat je extra pigment aanmaakt. Denk dan aan een zwangerschap of gebruik van anti-conceptie.
Medicatie: Door sommige medicatie kan je pigmentaanmaak verstoord worden
UV straling: Teveel in de zon geeft zichtbare huidschade op latere leeftijd. In sommige gevallen komt dit zelfs tot uiting in de vorm van huidkanker. Maar denk ook aan hevige pigmentvlekken.

Heb jij last van overmatige pigmentatie (hyperpigmentatie)? Dan kunnen wij dit door middel van intensieve behandelingen verminderen. Zie onderstaande behandelingen welke jouw huid weer een egale kleur geven.

Voor in de salon

Aanbevolen behandelingen

Intensieve peeling
75 min
€90.-

BHA peeling voor het verbeteren van je huid (korte downtime)

Microdermabrasie
60 min
€75.-

Intensieve peeling met een diamantkop waarbij jouw nieuwe huid zichtbaar wordt

Fruitzuur
45 min
€50.-

AHA peeling om je huid te helpen regenereren en verbeteren (lange downtime)

Neem contact op over je huidprobleem

Fout: Contact formulier niet gevonden.