fbpx

Welkom!

Bij Schoonhuidsalon Nicole, de plek waar de huid centraal staat! De salon staat voor innovatieve huidverzorging en streeft naar het allerbeste voor je huid. Samen kunnen we dit bereiken.

Graag nemen we je mee op reis door de jungle van de cosmetica!

Even voorstellen:

Mijn naam is Nicole, na 11 jaar bij verschillende salons te hebben gewerkt heb ik medio 2018 het roer omgegooid en heb ik besloten dat ik al mijn kennis en ervaring in een eigen salon wil gaan doorvoeren. Deze jaren, werkzaam in andere salons, hebben mij zeker inzicht gegeven over het ondernemerschap. Ook ontwikkeling staat nooit stil, vorig jaar ben ik gestart met de opleiding Dermatologie voor de schoonheidsspecialiste, juist met deze specialisatie wil ik mijzelf onderscheiden en wil ik samen met jou werken aan een prachtige, stralende en gezonde huid.

Welke merken worden er gebruikt?

Voor de gelaatsbehandelingen werken we met het duitse merk KLAPP Cosmetics. KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit.

KLAPP Cosmetics heeft een enorm assortiment aan producten, voor verschillende huidtypen. Elke huid is dan ook bij ons aan het juiste adres.

Onze missie

Intensieve huidverbetering, heerlijke gezichtsbehandeling of puur even ontspannen met een massage? Het kan allemaal!

Onze huidverbeterende behandelingen staan voor innovatie en kracht.Door middel van intensieve en actieve werkstoffen kunnen wij de huid naar een hoger niveau tillen waardoor deze beter gaat functioneren en er glanzender en frisser uit gaat zien.

De gezichtsbehandelingen zijn een combinatie van ontspanning en activering, weer met de hoge concentraties aan werkstoffen maar ook de ontspannende massages die de hele behandeling terug komen, zorgen voor een weldaad voor lichaam en geest.

Jouw huid, onze passie!