Wat zou je willen vinden?

Vind het antwoord

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Als u geen antwoord op je vraag kunt vinden op deze pagina,
neem altijd contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk antwoorden!

Ja, je kan je vraag eenvoudig via WhatsApp stellen. Vind je dit lastig? Plan dan een intake gesprek in via de reserveringspagina, hierin leggen wij je alles haarfijn uit en kiezen wij samen de perfecte behandeling voor jou!

Ja, de agenda is altijd behoorlijk vol. Dus wil jij gegarandeerd een behandeling dan is reserveren aan te raden. Om iedereen de volledige aandacht te kunnen geven hebben wij besloten de deur niet te openen tijdens de behandelingen. Wil je ons toch bereiken tijdens de openingstijden? Spreek dan de voicemail in of stuur een email.

Deze zijn eenvoudig online te bestellen. Je ontvangt dan een unieke code per mail. Wil je er een feestje van maken? Neem dan even contact met ons op zodat wij deze feestelijk voor je kunnen inpakken, geeft net iets leuker! En binnen de Zaanstreek leveren wij deze gratis aan huis.

Dit hangt af van de ernst van jouw huidprobleem. Met onze kennis van dermatologie kunnen wij heel veel huiden behandelen en je adviseren in je perfecte huidverzorging. Vaak is een mildere aanpak ten opzichte van zware medicatie een betere stap voor je huid om weer te kunnen stralen.

Wij bieden een wax-facial aan, hierbij kunnen wij je wenkbrauwen bijwerken/modelleren. Omdat we helaas te vaak hebben meegemaakt dat de huid wat heftiger reageert doen wij het ontharen alleen nog in combinatie met een goede reiniging en afsluitende kalmering van de huid. Zo ga jij zelfs na het harsen stralend de deur uit!

De salon heeft brede gangen en deurkozijnen zodat een rolstoel hier doorheen past. Echter is de entree uitgerust met een verhoging maar wij steken graag onze handen uit de mouwen en tillen je letterlijk over de drempel!

Uiteraard, in de online agenda kun je eenvoudig alle behandelingen aanvinken die je maar wilt!

Dan is de agenda helaas voor deze week al helemaal gevuld. Wij kunnen je altijd op de lijst noteren zodat we gelijk contact met je opnemen zodra er een plekje vrij komt! Neem hiervoor even contact met ons op of houdt de agenda in de gaten.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Schroom dan niet en neem contact met ons op!
Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.